Hogy kell csajozni? - Kipróbált működőképes módszerek

 

Az egyik legfontosabb lépés, hogy megtanuld kezelni a női teszteket.

Hogy mit értek, ezalatt?

Ha belegondolsz, hogy egy nőt naponta körülbelül, hány férfi szólít meg, egy elképesztő számot fogsz kapni. Éppen ezért a nő nem randizhat minden egyes férfival aki odamegy hozzá.

Tesztelnie kell őket.

A tesztek során a nő felmér veled kapcsolatban rengeteg tulajdonságot.

Például: Önbizalom, szociális képességek, függetlenség, humor, dominancia, stb..

Természetesen nem teheti fel neked direktben ezeket a kérdéseket, mint például:

- Van önbizalmad?

- Domináns vagy?

- Független vagy?

- Stb...

Nyilván nem mondanád egyikre sem azt, hogy: Áhh...,dehogy. Én nem vagyok ilyen.

Önmagáról rossz bizonyítványt senki nem állítana ki.

Akkor az ismerkedés, és a csábítás folyamatában, mit tehet a nő, hogy felmérje a képességeidet?

Tesztelnie kell téged.

Ilyen tesztek lehetnek a következők:

- Bocs, de van barátom. --> Jelentése: Megilyedsz-e, ha azt mondom van pasim? ( Elég domináns vagy-e ahhoz, hogy mindezek ellenére megpróbáld ).

- Hoznál nekem egy italt--> Jelentése: Rá tudlak-e venni arra, hogy azt csináld amit én szeretnék ( Lehet-e téged manipulálni ).

- Van barátnőd? --> Jelentése: Mennyire jössz be a nőknek? ( Egy olyan férfi akivel sok nő össze akar jöni, hatványozottan vonzóbb mint társai ).

Ha meg szeretnéd tudni, hogy kell csajozni és sikereket elérni, az ilyen kérdésekre csípőből kell tudnod, hogy mit válaszolj a nőnek.

Honnan tuda mégis a válaszok a alapján egy nő, hogy te mennyire rendelkezel megfelelő képességekkel?

Az igazi domináns, és magabiztos férfiak rengeteg nővel beszélgetnek, és rengeteg tesztet kaptak már. Pontosan ezért, azonnal tudni fognak rá legalább egy JÓ választ.

Ha te még nem beszélgettél túl sok nővel, vagy nem lesz megfelelő válaszod, vagy hibás választ fogsz adni a nő tetszjeire.

Most azonban megmutatom számodra, hogy kell csajozni, könnyedén ismerkedni, és elsajátítani a csábítás alaplépéseit.

Akkor is magabiztos és határozott férfiként fogsz tudni fellépni egy nő közelében, hogy ha viszonylag kevés tapasztalattal rendelkezel.

A legújabb ismerkedési módszereket sajátíthatod el, megtudhatod, hogy kell csajozni mindezt teljességgel INGYENESEN.

Letölthetsz egy rejtett kamerás felvételt, részévé válhatsz egy zárt klubbnak, és elolvashatod azt a könyvet ami, megváltoztatja majd az eddigi eredményeidet a nőkkel kapcsolatban.
KATTINTS IDE A RÉSZLETEKÉRT

Címkék: ismerkedés hogy kell hogyan csajozás csajozni

Csajozás vagy barátnő szerzés

 2011.03.21. 20:44

Az ismerkedés tanulható?

Te is megtudhatod, hogyan kell csajozni?

 

Bármilyen nehéz is elképzelni, maga az ismerkedés egy tanulható folyamat!

Nem függ sem a pénztárcádtól, sem attól, hogy milyen kocsid, házad van, de még annak is viszonylag kevés köze van hozzá, hogyan nézel ki.

Ha ezek a dolgok számítanának, akkor még soha nem láttál volna, ronda csóró férfit, gyönyörű nővel. Ilyen látvánnyal pedig nap mint nap lehet szembesülni. Többnyire ilyenkor tesszük fel magunknak azt a kérdést: "Mégis miért jár ezzel a ......-al"

Hogyan lehetséges mégis az, hogy ezeknek a férfiaknak gyönyörű szép barátnőik vannak?

Ők megértették, hogy a nő számára, a külsőd és az anyagi helyzeted csak egy sokadrangú szempont, és ennek megfelelően viselkednek. Ezeket a férfiakat azért veszik körül gyönyörű szép nők, mert ösztönösen úgy viselkednek a nőkkel, ahogyan a nők ezt elvárják tőlük.

Ők nem zsenik, nem különlegesek, és nem tudnak minden nőt felszedni.

Ha megkérdeznéd valamelyiküktől, hogyan kell csajozni, elképzelhető, hogy halvány lila gőze sem volna róla.

Az ő szerencséjük az, amiben sajnos sokunknak "köztük nekem sem" volt részünk, hogy olyan apakép, vagy baráti társaság lett volna a közelünkben, akiről le tudtuk volna másolni, ezeket a mintákat az ismerkedés, és a csajozás témakörében.

Szerencsére azonban, ahogyan nekem is, másnak is van módja arra, hogy birtokába jusson ennek a tudásnak.

Ha most még nem vagy a nők bálványa az még nem kell, hogy feltétlenül azt jelentse, hogy az ismerkedésben és a csábításban halálra vagy ítélve. Egészen egyszerűen, csak látnod kell egy "mintát", aki azokat a képességeket birtokolja, amiket te is szeretnél.

Könnyedén szeretnél beszélgetni lányokkal?

Humorossá szeretnél válni?

Tudni akarod, mivel szólítsd meg a nőket?

Szeretnéd érteni, hogyan kell csajozni?

Ha mindezen információk érdekelnek, javaslom olvasd végig ennek az oldalnak az összes bejegyzését, és szívd magadba a tudást.

Ha azonban még ennél is többet szeretnél, és igazán sikeres férfivá szeretnél válni a nők körében, van még egy lehetőséged.

Ha meglátogatod ezt az oldalt letölthetsz ingyenes videókat és kézikönyveket, azzal kapcsolatban, hogyan kell csajozni. KATTINTS IDE

 

Hogyan kell csajozni IV. Rész

 

A túlzott nyomulás hátrányai.

Ismét egy drága jó Amerikai filmet idéznék fel példaként. Nem mintha bármennyivel is jobbak lennének más nemzetek romantikus filmjei, de ez egy olyan tipikus film amit mindenki ismer.

Az 50 első randi.

Véleményem szerint ezek a filmek káros hatását nem lehet eléggé lebecsülni. Mert hát mit is mond ez a film számunkra?

Nyomulj a nőre, csak nyomujl, és talán majd valamikor meg fogod őt kapni. Szerencsétlen férfi annyi kísérlettel próbálkozik meg, hogy csoda, hogy nem kapott idegösszeomlást. Persze mindettől függetlenül tényleg egy nagyon jó romantikus film, és sok barátnőmmel néztem már meg, de az a gondolat amit a férinak ad, attól még rémesen káros.

Nézzük meg, mit is mond a csajozással és az ismerkedéssel kapcsoaltban?

Arra a kérdésre, hogyan kell csajozni, azt az egyértelmű választ mondja, hogy csak hajts rá, és majdcsak lesz valami. Majd a nő belédszeret

Ez egy nagyon szép elmélet, egy apró bökkenőtől eltekintve. Ha nem jössz be a nőnek külsőre, nem vagy gazdag, vagy híres, ezzel a módszerrel esélyes sincsen.

A nő nem azért szeret bele a férfiba mert képtelen "lekopni" hanem azért, mert tujdja, hogy melyik szituációban miképpen kell reagálnia, és annak megfelelően ismerkedik.

Ha te mindig csak nyomulsz, elveszed a nőnek a kíváncsiság érzését, hiszen szentül meg lesz győződve arról "ami egyébként tény is", hogy neked ő nagyon kell.

És vajon mire gondol egy nő akkor, ha nagyon kell egy férfinak?

BINGÓ

Arra gondol, hogy nincsen más választási lehetősége.

Ezért szokott az előfordulni, hogy ha nagyon megtetszik egy nő, akkor azt rendszerint elbaltázzuk. Koránt sem azért azonban mert elfelejtenénk dolgokat, hanem mert nagyon KELL nekünk ez a bizonyos nő. Ha meg szeretnéd tanulni,hogyan kell csajozni, a legjobb tanács amit csak adhatok, az, hogy ne csak Te nyomulj.

Érd el, hogy a lány is fektesseb bele energiát, és időt a beszélgetésbe. Tedd őt kíváncsivá. Ne legyen biztos abban, hogy neked ő nagyon kell!

A nőnek mindössze annyit szabad éreznie, hogy ez a férfi kíváncsi rám, de SEMMI TÖBB.

A vonzalom első és legnagyobb lépése, a kíváncsiság és a bizonytalanság. Ha elveszed a nőtől ezt az érzést, akkor le fog csökkenni a lelkesedése, és többé már nem leszel érdekes számára.

 

Ha szeretnél azonban még többet megtudni azzal kapcsolatban,hogyan kell csajozni, Kattints IDE

 

Címkék: csábítás ismerkedés kell hogyan csajozás hódítás csajozni

Hogyan kell csajozni III. Rész

 2011.03.04. 13:34

Hibák a csajozásban amiket elkövethetsz

 

Az egyik legnagyobb hiba amit a férfi elkövethet, ha nem meri kimutatni a nő felé az érdeklődését, vagy ami még ennél is fontosabb, a szexuális szándékát.

 

Ezek azok az esetek, amikor a nő elkönyvel téged "jóbarátnak" és úgy gondolja, hogy nem akarsz tőle semmit.

Gyakorta lehet azt látni férfiaknál, hogy még akkor is amikor nagyon tetszik neki egy lány, nem merik kimutatni az érdeklődésüket, hanem "kerülő hadműveletekhez" folyamodnak.

Elhívják a lányt ide oda, kedveskednek neki, megkérdezik milyen napja volt, stb.., de konkrét lépéseket nem tesznek azért, hogy a lánnyal összejöjjenek.

Fontos tehát, hogy ha szükséged van egy nőre, akkor merd kimutatni, a szexuális érdeklődésedet, lévén szó ez a párkapcsolat egyik lányeges összetevője.

Itt természetesen nem arra gondolok, hogy lépj oda elé, és közöld vele hogy meg akarod őt .... De a nőnek igenis éreznie kell azt, hogy te nem csak mint barátként hanem szexuális személyként is tekintesz rá.

Ha így kezeled a lányt, akkor is megtörténhet, hogy nem jössz vele össze, de azt mindenképpen elkerülöd, hogy barát zónába kerül, ahonnan nagyon nehéz kikerülni.

Nem kell semmilyen durva obszcén dolgot mondani neki, de ha például azt mondod neki, hogy: Nagyon szexi a feneke ebben a ruhában, akkor az egyrészt nem tolakodó, másrészt pedig kimutatod vele a szándékodat.

Az ismerkedés folyamatában, és a csajozásban, az egyik legnagyobb buktató éppen az, hogy a férfi csak vár, vár, és vár a megfelelő alkalomra, amikor majd úgymond "kitárulkozhat" érzelmileg a nő előtt.

Ekkor történnek meg a nagy vallomások, amikor a férfi odaáll, és közli a nővel, hogy nagyon bejön neki.

ISMERŐS TALÁN?

Mégis mit vársz a nőtől, ha hónapokat vársz, és a nő már elkönyvelt barátnak?

Az ő szemében ez egy meglepetés lesz, hogy: Dehát eddig nem akartál semmit tőlem, hogyhogy éppen most?

Ilyenkor hangzik el a bűvös mondat: Legyünk inkább csak barátok.

És ekkor szokták megkérdezni tőlem, hogyan kell csajozni?

Nem az a kérdés, hogyan kell csajozni, hanem, hogy miért nem mered kimutatni a szándékaidat egy nő felé?

Ne feledd, ha megteszed a kezdőlépést lehet, hogy veszítesz, de ha nem teszed meg, biztosan kudarcra vagy itélve.

Éppen ezért egy alábbi fontos dologgal szeretnék a segítségedre lenni:

Ezen az oldalon megtudhatod tőlem, hogyan kell csajozni: KATTINTS IDE

Hogyan kell csajozni II. Rész

 2011.01.30. 16:46

Hogyan kell csajozni II. Rész

 

A második legfontosabb szempont ami egy igazi férfit jellemez, azok az elvárások.

Ha eddig nem volt túl sok barátnőd, és eléd áll egy olyan lány, aki nem kifejezetten az eseted "de nincs más" akkor nagy az esélye, hogy beadod a derekad, és összejössz vele.

Ezzel nincs is semmi probléma egészen addig, amíg nem találod szembe magad egy olyan nővel, aki nagyon kell neked.

Azonnal érezni fogja rajtad, hogy neked nincsenek túlzottan nagy elvárásaid, vagy ha vannak akkor is beéred kevesebbel, nehogy hoppon maradj.

Ez a fajta gondolkodás mód, máshol természetesen működik, egy kicsi a jóból jobb mint a semmi.

A nők azonban ösztönösen érzékelik, hogy Te mennyire szelektálsz közöttük.

Azoka a férfiak ugyanis akik jobban megválogatják a barátnőiket sokkal szebb párjuk van, az esetek döntő többségében.

Tehát fontos lépés, még mielőtt azon gondolkodnál, hogyan kell csajozni, döntsd el magadban milyen nőre van szükséged?

Csinálj egy listát arról, hogy neked milyen lányok kellenek, és amikor beszélgetésbe elegyedsz egy olyan lánnyal aki neked tetszik, ne azon gondolkodj, hogyan kéne őt felszedned.

Gondolkodj inkábbazon, hogy ő megfelel-e az elvárásaidnak?

- Elég okos?

- Finom az illata?

- Jó a humora?

- Tud főzni?

A nőknek nagyon érzékeny radarjuk van erre, és ha azt érzékelik, hogy egy férfi teszteli őket, azonnal rájönnek, hogy te egy olyan férfi vagy aki ezt megteheti. Azok a férfiak a legsikeresebbek a csajozás és az ismerkedés területén, akik nem félnek kimutatni, hogy vannak elvárásaik.

A legtöbb férfi azért nem meri tesztelni a nőket mert érzik, hogy nem tehetik meg!

Még ha nem is teheted meg, TESZTELD ŐKET!

Érezniük kell, hogy neked nem mindig azon jár az eszed, hogyan kell csajozni, hanem azon, hogy egy számodra megfelelő nővel gyere össze. Természetesen bárki megtanulhatja, hogyan kell csajozni.

Ha még többet szeretnél megtanulni azzal kapcsolatban, hogyan kell csajaozni, akkor---> KATTINTS IDE

 

Címkék: csábítás ismerkedés kell randi hogyan csajozás csajozni

Hogyan kell csajozni?

 2010.12.01. 11:08

Hogyan kell csajozni?

 

A csajozás a férfiak életének egy olyan része, amivel elég sokan nehézségekkel küzdenek. Talán Te is. Régen, ha egy barátommal lementem egy szórakozóhelyre és láttam, hogy megőrülnek érte a nők akkor mindig megkérdeztem: Te, hogyan csinálod? Hogyan kell csajozni? Erre a kérdésre többnyire azt a választ kaptam, hogy hát csak menj oda és csináld. Ettől persze nem lettem okosabb, mindezek mellett még idegesített is, hogy nekem nem megy a csajozás, és nem kaptam tőle értelmes választ.

 

Vannak a természetes tehetségek, és vannak az olyanok, akiknek ezt meg kell tanulni. Mert a csajozás igenis tanulható. Mostanában, ha megkérdezik tőlem, hogy hogyan kell csajozni akkor azt mondom:

 

A legfontosabb, hogy Te mit gondolsz magadról. Ha te azt érzed, hogy nem kellesz a nőknek, mert nem vagy elég szép, vagy okos vagy ügyes, gazdag, kigyúrt, stb.. akkor először a személyiségeden kell változtatnod. A továbbiakban pedig éppen erről lesz szó.

 

Kezdetekben el kell játszanod azt, hogy te magabiztos és domináns férfi vagy. Lesz, hogy sikerülni fog, és lesz, hogy elbuksz, de minnél többet csinálod, annál hitelesebben fogod tudni előadni. Egy idő után eljutsz oda, hogy remek előadóvá válsz és a nők sokkal jobban fognak reagálni rád, mint korábban.

 

Ez elkezdi aztán megnövelni az önbizalmadat, és elhiszed, hogy tényleg magabiztos ember vagy. Egy nagyon régi mondás így szól: Azzá válsz, amit csinálsz. Ha Te a magabiztos ember szerepét játszod el, egy idő után, tényleg magabiztos személlyé fogsz válni.

 

Rengeteg olyan alkalom volt, hogy amikor elmentem a régi barátaimmal szórakozni, mindig egy bizonyos srác szerezte meg a nőket. Az ok pedig roppant egyszerű volt. Ő volt a falkánkon belül a vezető személy. Valójában halvány lila gőze nem volt arról, hogyan kell csajozni.

 

Mi akkor a megoldás?

 

Mit kell tenned ahhoz, hogy sokkal, de sokkal sikeresebb legyél a nőknél, mint eddig?

 

Észrevetted már azt, hogy túl nagy érdeklődést mutatsz egy nő felé, akkor automatikusan megkapod a „bocs, de van barátom” feliratú stop táblát? Ugye ez már Neked is feltűnt?

 

Mire gondolsz, miért van ez így?

 

Az ok sokkal banálisabb és egyszerűbb mint az gondolnád.


Egy olyan férfi, aki sikeres a nőknél, az nem mászik rá senkire, hanem elvan a saját világában. Hogy ennél is érthetőbben mondjam, képzeld el mondjuk, hogy egy Antonio Banderas megpróbál rámászni egy nőre. Ugye elég nehéz?

 

Antonio Banderas nincs rászorulva egyetlen egy nőre sem, ő megteheti, hogy szinte le…. őket, hiszen így is - úgy is annyi nő kepeszt utána, hogy nem is tudja őket hova rakni. Ezzel most nem azt akarom mondani, hogy Neked is hírességgé kell ahhoz válnod, hogy csinos és értelmes barátnőt szerezz, hanem inkább csak azt, hogy ne akard a nőt minden áron meghódítani.

 

Ha minden áron fel akarsz szedni egy nőt, akkor beindul benne egy automatikus elhárító folyamat, ami így szól: Fuhh… itt ez a pasi, és totál rám mászik. Miért? Elképzelhető, hogy annyira ki van éhezve, hogy nem talál magának barátnőt? Valószínűleg én vagyok az utolsó lehetősége a női nemmel kapcsolatban. Ilyen pasi nekem nem kell. Nem érdekel, hogy jól néz ki, vagy sikeres, esetleg gazdag.  Fuj…

 

Folytatás következik...

 

Ha többet szeretnél erről olvasni, látogass el ide:

baratnoszerzes.hu/

Címkék: ismerkedés kell hogyan csajozás csajozni

süti beállítások módosítása