Hogyan kell csajozni IV. Rész

 

A túlzott nyomulás hátrányai.

Ismét egy drága jó Amerikai filmet idéznék fel példaként. Nem mintha bármennyivel is jobbak lennének más nemzetek romantikus filmjei, de ez egy olyan tipikus film amit mindenki ismer.

Az 50 első randi.

Véleményem szerint ezek a filmek káros hatását nem lehet eléggé lebecsülni. Mert hát mit is mond ez a film számunkra?

Nyomulj a nőre, csak nyomujl, és talán majd valamikor meg fogod őt kapni. Szerencsétlen férfi annyi kísérlettel próbálkozik meg, hogy csoda, hogy nem kapott idegösszeomlást. Persze mindettől függetlenül tényleg egy nagyon jó romantikus film, és sok barátnőmmel néztem már meg, de az a gondolat amit a férinak ad, attól még rémesen káros.

Nézzük meg, mit is mond a csajozással és az ismerkedéssel kapcsoaltban?

Arra a kérdésre, hogyan kell csajozni, azt az egyértelmű választ mondja, hogy csak hajts rá, és majdcsak lesz valami. Majd a nő belédszeret

Ez egy nagyon szép elmélet, egy apró bökkenőtől eltekintve. Ha nem jössz be a nőnek külsőre, nem vagy gazdag, vagy híres, ezzel a módszerrel esélyes sincsen.

A nő nem azért szeret bele a férfiba mert képtelen "lekopni" hanem azért, mert tujdja, hogy melyik szituációban miképpen kell reagálnia, és annak megfelelően ismerkedik.

Ha te mindig csak nyomulsz, elveszed a nőnek a kíváncsiság érzését, hiszen szentül meg lesz győződve arról "ami egyébként tény is", hogy neked ő nagyon kell.

És vajon mire gondol egy nő akkor, ha nagyon kell egy férfinak?

BINGÓ

Arra gondol, hogy nincsen más választási lehetősége.

Ezért szokott az előfordulni, hogy ha nagyon megtetszik egy nő, akkor azt rendszerint elbaltázzuk. Koránt sem azért azonban mert elfelejtenénk dolgokat, hanem mert nagyon KELL nekünk ez a bizonyos nő. Ha meg szeretnéd tanulni,hogyan kell csajozni, a legjobb tanács amit csak adhatok, az, hogy ne csak Te nyomulj.

Érd el, hogy a lány is fektesseb bele energiát, és időt a beszélgetésbe. Tedd őt kíváncsivá. Ne legyen biztos abban, hogy neked ő nagyon kell!

A nőnek mindössze annyit szabad éreznie, hogy ez a férfi kíváncsi rám, de SEMMI TÖBB.

A vonzalom első és legnagyobb lépése, a kíváncsiság és a bizonytalanság. Ha elveszed a nőtől ezt az érzést, akkor le fog csökkenni a lelkesedése, és többé már nem leszel érdekes számára.

 

Ha szeretnél azonban még többet megtudni azzal kapcsolatban,hogyan kell csajozni, Kattints IDE

 

Címkék: csábítás ismerkedés kell hogyan csajozás hódítás csajozni

süti beállítások módosítása