Csajozás vagy barátnő szerzés

 2011.03.21. 20:44

Az ismerkedés tanulható?

Te is megtudhatod, hogyan kell csajozni?

 

Bármilyen nehéz is elképzelni, maga az ismerkedés egy tanulható folyamat!

Nem függ sem a pénztárcádtól, sem attól, hogy milyen kocsid, házad van, de még annak is viszonylag kevés köze van hozzá, hogyan nézel ki.

Ha ezek a dolgok számítanának, akkor még soha nem láttál volna, ronda csóró férfit, gyönyörű nővel. Ilyen látvánnyal pedig nap mint nap lehet szembesülni. Többnyire ilyenkor tesszük fel magunknak azt a kérdést: "Mégis miért jár ezzel a ......-al"

Hogyan lehetséges mégis az, hogy ezeknek a férfiaknak gyönyörű szép barátnőik vannak?

Ők megértették, hogy a nő számára, a külsőd és az anyagi helyzeted csak egy sokadrangú szempont, és ennek megfelelően viselkednek. Ezeket a férfiakat azért veszik körül gyönyörű szép nők, mert ösztönösen úgy viselkednek a nőkkel, ahogyan a nők ezt elvárják tőlük.

Ők nem zsenik, nem különlegesek, és nem tudnak minden nőt felszedni.

Ha megkérdeznéd valamelyiküktől, hogyan kell csajozni, elképzelhető, hogy halvány lila gőze sem volna róla.

Az ő szerencséjük az, amiben sajnos sokunknak "köztük nekem sem" volt részünk, hogy olyan apakép, vagy baráti társaság lett volna a közelünkben, akiről le tudtuk volna másolni, ezeket a mintákat az ismerkedés, és a csajozás témakörében.

Szerencsére azonban, ahogyan nekem is, másnak is van módja arra, hogy birtokába jusson ennek a tudásnak.

Ha most még nem vagy a nők bálványa az még nem kell, hogy feltétlenül azt jelentse, hogy az ismerkedésben és a csábításban halálra vagy ítélve. Egészen egyszerűen, csak látnod kell egy "mintát", aki azokat a képességeket birtokolja, amiket te is szeretnél.

Könnyedén szeretnél beszélgetni lányokkal?

Humorossá szeretnél válni?

Tudni akarod, mivel szólítsd meg a nőket?

Szeretnéd érteni, hogyan kell csajozni?

Ha mindezen információk érdekelnek, javaslom olvasd végig ennek az oldalnak az összes bejegyzését, és szívd magadba a tudást.

Ha azonban még ennél is többet szeretnél, és igazán sikeres férfivá szeretnél válni a nők körében, van még egy lehetőséged.

Ha meglátogatod ezt az oldalt letölthetsz ingyenes videókat és kézikönyveket, azzal kapcsolatban, hogyan kell csajozni. KATTINTS IDE

 

süti beállítások módosítása